Перші обіцянки міністрів-іноземців і нові порядки в Раді. Головне за день

Читать на русском

Більшість у Раді вирішила, скільки комітетів відійде опозиції

Народний депутат, голова парламентської фракції «Блок Петра Порошенка» Юрій Луценко прогнозує призначення керівниками трьох парламентських комітетів з числа представників опозиції.

Яресько, Абромавічус, Квіташвілі: що обіцяють мінстри

Нові громадяни України, а вже й новообрані міністри, окреслили свій план дій і надали перші обіцянки. Так, за словами Наталії Яресько, новоспеченої міністра фінансів, першим і ключовим завданням для її відомства є прийняття бюджету на 2015 рік та змін до Податкового кодексу.

Яценюк розставив пріоритети нового уряду: оборона, люстрація й енергетика

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюквважає, що основна увага нового уряду має бути зосереджена на питаннях оборони та гарантування національної безпеки.

Обіцяний Порошенком 1 млрд євро макрофінансової допомоги вже надійшов

Європейська комісія видала Україні другу частину кредитного траншу в рамках макрофінансової допомоги Євросоюзу в розмірі 500 млн євро. Разом із попереднім траншем кредиту загальна сума допомоги становить уже 1 млрд євро.

Боротьба з кновкодавством: забирати мандати, або ввести нову систему?

У Блоці Петра Порошенка пропонують ухвалити закон про можливість відкликання депутатів, у тому числі за кнопкодавство. Відповідний законопроект вже зареєстровано у парламенті депутатом Тарасом Батенком.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: