Генпрокурор може покарати Яценюка за втрату об'єктів ВПК - експерт

Читать на русском

У Яценюка немає депутатської недоторканності і його можна притягти до відповідальності за бездіяльність, що призвела до втрати об'єктів ВПК. Але для цього потрібно провести розслідування.

Про це в коментарі «Слову і Ділу» розповів відомий український політичний експерт Костянтин Матвієнко.

«Те, що з заводів Луганська й Донецька російська сторона вивезла цінне обладнання та технічну документацію, наявний факт. Нині на заводі «Топаз» у Донецьку виробничий процес зупинено, а бойовики облаштували там свої казарми, однак притягнути до відповідальності Яценюка й Шеремету буде складно через брак доказів», - розповідає експерт.

На його думку, якщо буде порушено кримінальну справу й виявлено склад злочину, то далі процедура має здійснюватися відповідно до законодавства.

«Яценюк не має депутатської недоторканності, і якщо наявні ознаки кримінального злочину, то зобов'язання Яреми діяти в рамках закону та Крімінального кодексу», - повідомив політичний експерт.

Читайте також: Тимчук звинуватив ОБСЄ в «діяльності на користь агресора в особі РФ»

Нагадаємо, що протягом минулої ночі бойовики 13 разів обстріляли позиції українських сил в зоні АТО. Обстріл ведеться зі стрілецької зброї та гранатометів

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: