Диктатура Комуністичної партії має бути заборонена

Читать на русском

Голова політради Української Національної Асамблеї, керівник Правого сектору Київської області Ігор Мазур вважає, що коммуністи завжди виступали проти державності України і є ідеологічними ворогами мирному та сучасному суспільству.

Так Мазур прокоментував «Слову і Ділу» можливе прийняття законопроекту «про заборону комуністичної ідеології».

«Лідери та члени комуністичної партії, втім, як і сама партія, не відповідають ідеям нового суспільства, і вже давно в європейських країнах подібних партій не існує. Лише Україна дозволила ідеї диктатурі проіснувати аж до цих пір. Нинішня влада має прийняти відповідні постанови про заборону існування партії взагалі», - стверджує Мазур.

На думку голови УНА, комуністи завжди були проти державності України, вони не виявляють шану, навіть під час гімну України і не піднімаються, цим самим демонструють, що вони вороги Україні.

«В маніфесті Компартії, написано про диктатуру, а не про демократію. Чому держава має дозволяти діяти партії, ідеологічним документом якої є диктатура однієї частини суспільства над іншою», - задається питанням Ігор Мазур.

Читайте також: Заборона Комуністичної партії не завадить їй потрапити в Раду – політолог

Нагадаємо, голова Верховної Ради України Олександр Турчинов 24 липня 2014 року оголосив про розпуск фракції Комуністичної партії України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: