На окупованій Луганщині окреслили явку на псевдовиборах ще до початку «голосування»

Окупанти стверджують, що участь у псевдовиборах на окупованій Луганщині взяли понад 326 тисяч осіб. Ця кількість відповідає чисельності населення загарбаних у 2022 році територій разом із дітьми.

Про це повідомляє Луганська обласна військова адміністрація.

Відтак за чотири дні «дострокового голосування» на окупованій Луганщині участь за даними росіян взяли понад 326 тисяч осіб. В ОВА наголошують, що це цифра близька до кількості населення громад, що опинилася в окупації у 2022 році, – разом із дітьми.

При цьому дострокові псевдовибори проводилися виключно на прифронтових територіях і населених пунктах, куди важко дістатися, але бюлетені туди якимсь чином доставили. Військова адміністрація наголошує, що ще до початку голосування у так званій ЛНР"окреслили показники явки на «виборах президента рф».

Окупанти стверджують, що під час по будинкової агітації на ТОТ Луганщини нібито обійшли понад 611 тисяч домоволодінь, що становить 94 % від загальної кількості, і понад 90% опитаних за їхніми словами погодилися віддати свої голоси.

Нагадаємо, 15 березня росія розпочала перевибори путіна на своїй території, а також на окупованих територіях України. Вони триватимуть до 17 березня 2024 року.

До слова, понад 50 країн-членів ООН виступили із засудженням спроб росії провести «вибори» на тимчасово окупованих територіях України.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО