Збив на смерть дівчину під Харковом: експоліцейському з Києва повідомили про підозру

Правоохоронці повідомили про підозру колишньому поліцейському із Києва, який увечері 2 серпня в районі Пісочина Харківської області збив 15-річну дівчину.

Про це повідомила пресслужба ДБР.

«Правоохоронцю повідомлено про підозру в порушенні правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, яка спричинила смерть потерпілого (ч. 2 ст. 286 КК України)», – йдеться у повідомленні.

Наразі підозрюваного звільнено з правоохоронних органів. Вирішується питання обрання йому запобіжного заходу. Чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі терміном до 8 років.

У ДБР нагадали, що 2 серпня близько 19:20 біля зупинки громадського транспорту «Рай-Оленівка» дівчина переходила нерегульований пішохідний перехід з велосипедом у руках.

У цей час тоді ще діючий співробітник поліції їхав за кермом авто у напрямку Києва і, не зменшуючи швидкості, збив дівчину. Від отриманих травм вона загинула на місці ДТП. Експертизи показали, що водій був тверезий.

Нагадаємо, 3 листопада на Житомирщині народний депутат України Андрій Ніколаєнко на смерть збив 18-річну дівчину. ДТП сталося на трасі Київ–Чоп у селі Березівці. Депутату повідомили про підозру та обирають запобіжний захід.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО