На Луганщині загарбники влаштовують провокації під час розшуку партизанів

На тимчасово окупованих територіях Луганської області російські загарбники влаштовують провокації при розшуку партизанів.

Про це повідомляє Луганська обласна військова адміністрація у Facebook.

Стало відомо, що на Білокуракинщині окупанти вдалися до чергових провокацій. Днями населеними пунктами пересувалася техніка із синьо-жовтим прапором, під час цього росіяни пильно дивилися на реакцію місцевого населення.

Безпосередньо в райцентрі вони задіяли спеціальний загін швидкого реагування, усі сили місцевої комендатури та навіть бронетехніку. Свою увагу, зокрема, загарбники зосередили на людях, які мали зареєстрований в Україні бізнес.

Крім того, росіяни перевіряли школярів, які певний час були відсутніми у школах, через їхню можливу участь у дистанційному навчанні в українських освітян.

«Про посилені перевірки у Сиротиному вже повідомлялося. Не оминули росіяни і прилеглих дачних садиб. Там вони залишили після себе вибиті вікна і двері, бо у цій порі року, що не дивно, їм майже ніхто не відчинив. А ще - завалені паркани та розмиті дороги, бо пересувалися бойовики по вулицях на важкій техніці», – додають в ОВА.

Раніше повідомляли, що у селах на тимчасово окупованій Луганщині загарбники не припиняють мародерство під виглядом пошуку диверсантів і партизанів.

Також відомо, що в області жінки вимагали від керівництва рф звільнити їхніх чоловіків з армії.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО