На Львівщині ракета влучила по об'єкту критичної інфраструктури – ОВА

У суботу, 14 січня, російські окупанти влучили по об‘єкту критичної інфраструктури у Львівській області. Містян попередили про можливі наслідки.

Про це голова Львівської ОВА Максим Козицький повідомляє у Telegram.

Згідно зі словами Козицького, внаслідок влучання на Львівщині можливі перебої з постачанням світла й води.

«Ворог влучив по об‘єкту критичної інфраструктури у Львівській області. Можливі перебої у постачанні світла та води. Залишайтесь в укриттях. Загроза триває!», - написав голова ОВА.

Нагадаємо, що на Харківщині під час масованої ракетної атаки були зафіксовані два ворожі «прильоти» по об'єкту інфраструктури. О 15:49 у Харкові зупинилося метро на тлі атаки росіян. При цьому більшість районів міста було знеструмлено відразу після вибухів.

Раніше ми повідомляли, що у низці областей України застосовані аварійні відключення електроенергії через загрозу ракетних ударів російської армії.

Сьогодні вранці росія атакувала об'єкти критичної інфраструктури у Києві. Під час атаки ворога у селі Копилів на Київщині були влучання в житлову забудову.

Під час обстрілу російські військові вдарили по багатоквартирному будинку в Дніпрі. Внаслідок удару був знищений увесь під'їзд будинку.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО