Комісія оголосила старт конкурсу на директора НАБУ

Конкурсна комісія оголосила про старт відбору кандидатур на посаду директора Національного антикорупційного бюро.

Відповідне повідомлення оприлюднене в газеті Кабінету міністрів України «Урядовий кур'єр», передає «Слово і діло».

«Комісія з проведення конкурсу на зайняття посади директора НАБУ (далі — Конкурсна комісія) відповідно до статті 7 Закону України «Про НАБУ» та свого рішення (протокол засідання комісії з проведення конкурсу на зайняття посади директора НАБУ від 14 листопада 2022 № 6) оголошує конкурс на зайняття посади директора НАБУ», – йдеться в оголошенні.

Збір документів розпочався з дня публікації цього оголошення, тобто, відсьогодні 16 листопада і протягом 21 дня (до 7 грудня). Відповідно до закону, директором НАБУ може бути громадянин України, який: має вищу юридичну освіту (спеціаліст або магістр); має стаж роботи в галузі права не менше 10 років; має досвід роботи на керівних посадах у державних органах, установах, організаціях, у тому числі за кордоном, або в міжнародних організаціях не менше 5 років; володіє державною мовою; має високі ділові та моральні якості; відповідний освітній і професійний рівень; за станом здоров'я спроможний виконувати відповідні службові обов'язки.

Нагадаємо, у липні комісія затвердила переможця конкурсу на посаду керівника САП. Раніше президент Володимир Зеленський назвав строки оголошення конкурсу на голову НАБУ.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО