Минулої доби в Донецькій області окупанти вбили двох людей, є поранені

За минулу добу, 11 листопада, російські окупанти вбили двох цивільних жителів Донецької області. Ще чотири людини отримали поранення.

Про це повідомляє у Telegram голова Донецької ОВА Павло Кириленко.

«За 11 листопада стало відомо про 2 цивільних, убитих росіянами на Донеччині: у Бахмуті та Авдіївці. Ще 4 людини в області отримали поранення», – йдеться в повідомленні.

Крім цього, правоохоронці виявили тіла 5 убитих росіянами під час окупації, зокрема 4 вбитих людей виявили у Ямполі та 1 – у Яровій.

Наразі неможливо встановити точну кількість жертв у Маріуполі та Волновасі. Загалом з 24 лютого в Донецькій області вже вбито 1200 людей, ще 2587 поранені.

У поліції Донецької області додали, що вчора ворог атакував міста Авдіївка, Бахмут, Торецьк, Вугледар, села Карлівка, Бердичі та Сєверне. Окупанти били з артилерії та реактивних систем залпового вогню «Град». Пошкоджено 4 житлових будинки.

Нагадаємо, українські військові за добу відбили атаки російських окупантів у Харківській, Луганській та Донецькій областях. У звільнених населених пунктах Херсонської області ЗСУ проводять стабілізаційні заходи.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО