Рф не може виробляти ракети такими темпами, як їх витрачає – британська розвідка

Рф скоро відчує дефіцит високоточних боєприпасів. Оборонна промисловість окупантів неспроможна виробляти ракети такими темпами, як вони витрачаються.

Про це повідомляє британська розвідка в Twitter.

Варто нагадати, що лише 10 жовтня росія випустила понад 80 ракет, половину з них збили сили протиповітряної оборони України. Британські розвідники стверджують, що масові удари по Україні значно спустошують російські запаси.

Російська оборонна промисловість, ймовірно, не здатна виробляти сучасні боєприпаси з тією швидкістю, з якою окупанти їх витрачають.

«Ці удари є подальшою деградацією російських запасів ракет великої дальності, що, ймовірно, обмежить їхню здатність вражати бажану кількість цілей у майбутньому», – додають у повідомленні.

Раніше повідомляли, що станом на 12 жовтня у росії залишилося 609 високоточних ракет із 1 тисячі 844, які були на початку повномасштабного вторгнення.

Нагадаємо, основними причинами низької ефективності російських військ в Україні залишаються повсюдна корупція та погане логістичне забезпечення. До міста Пологи Запорізької області прибув підрозділ мобілізованих росіян, особовий склад якого частково одягнений у цивільний одяг.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО