Вибух на Кримському мосту: в рф оцінили масштаби збитків

У всеросійському союзі страховиків заявили, що збитки внаслідок вибуху на Кримському мосту становлять 200-500 мільйонів рублів.

Про це пишуть пропагандистські ЗМІ рф з посиланням на заяву страховиків.

«ВСС оцінює збитки від НП на Кримському мосту на суму 200-500 мільйонів рублів. У ВСС немає інформації про діючі договори страхування щодо інфраструктури Кримського мосту. Як правило, державне майно не страхується», - йдеться у повідомленні.

Відомо, що після вибуху на Кримському мосту пошкоджено 1,3 км залізниці. Також пошкоджено проїжджу частину для автомобілів.

Нагадаємо, вранці в суботу, 8 жовтня, на залізничній гілці на Кримському мосту виникла масштабна пожежа, якій передував вибух. Горіли цистерни із пальним, пошкоджено дорожнє полотно. Рух автомобільною та залізничною частинами Кримського мосту зупинено.

В Офісі президента України заявили, що пожежа на Кримському мосту – це лише початок.

Після вибуху та пожежі на Кримському мосту на заправках півстрову почали збиратися черги з автомобілів. Люди масово скуповують пальне. Перевізники скасували всі автобуси до Криму, припинено продаж квитків на поїзди.

За даними російського сервісу «Яндекс.Карти», проїзд Кримським мостом буде перекрито до 31 жовтня.

У мережі опублікували відео моменту вибуху на Кримському мосту.

А в росії заявили, що пожежа на Кримському мосту сталася внаслідок «підриву вантажного автомобіля» та звинуватили у цьому «українських вандалів».

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО