Зеленський підтвердив звільнення Ямполя на Донеччині

Президент України Володимир Зеленський підтвердив, що ЗСУ звільнили селище міського типу Ямпіль. Воно знаходиться у Лиманській міській громаді Краматорського районі Донецької області.

Про це глава держави заявив під час вечірнього відеозвернення.

За деокупацію смт президент подякував військовослужбовцям 214 окремого стрілецького батальйону, ССО і 103 окремої бригади тероборони. Також Зеленський відзначив хоробрість та героїзм бійців 10 окремої гірсько-штурмової бригади і 54 окремої механізованої бригади на Сіверському та Бахмутському напрямках.

«Ми маємо суттєві результати на сході нашої країни. Про це вже достатньо публічної інформації. Всі чули, що відбувається в Лимані Донецької області. Це кроки, які означають для нас багато», – наголосив глава держави.

Нагадаємо, що 30 вересня вдень з’явилася інформація, що Збройні сили України увійшли до населеного пункту Ямпіль Донецької області та звільнили його від російських окупантів.

Також українські військовослужбовці звільнили від російських окупантів селище Дробишеве, яке знаходиться у Лиманській міській територіальній громаді Донецької області.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО