Експерт: «путін розуміє свій нікчемний стан, успіхи ЗСУ на Харківщині – одна з його поразок»

Президент рф володимир путін розуміє в якому поганому стані він зараз перебуває. Зокрема, успіху ЗСУ під час контрнаступу на Харківщини є лише одним з епізодів його поразки.

Про це заявив військово-політичний оглядач групи «Інформаційний спротив» Олександр Коваленко в ефірі телемарафону.

«Ми розуміємо його (путіна – ред.) нікчемний стан, в якому він зараз перебуває. І він сам це прекрасно розуміє. Події в Харківській області, саме наш контрнаступ – це лише один з епізодів», – наголосив він.

Коваленко також згадав про втечу російських окупантів з Київської, Чернігівської та Сумської областей, про втрату ракетного крейсера «Москва». За його словами, путін розумів ще тоді, що це була втеча, відступ його армії, а втрата флагмана флоту стала для нього ганебної, адже жоден інший флот за 40 років не зіштовхувався з подібними поразками.

Нагадаємо, голова комітету начальників штабів Великої Британії адмірал Тоні Радакін заявив, що путін зазнає невдач у війні проти України. Він не досяг жодних власних стратегічно-військових цілей. Проте, ймовірно, війна затягнеться надовго, незважаючи на нещодавні успіхи українських військових.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО