У Кривому Розі ліквідували підтоплення житлових будинків – Вілкул

У Кривому Розі вдалося усунути підтоплення житлових будинків, які виникли після ракетних ударів рф по дамбі. Однак на гідротехнічних спорудах міста все ще продовжуються роботи.

Про це повідомив голова військової адміністрації міста Олександр Вілкул у Telegram.

«На гідротехнічних спорудах міста продовжуються роботи з ліквідації наслідків ракетних ударів. Підтоплення житлових будинків ліквідовано. Відкачано 2015 м куб. води», – написав він.

Заступник голови ОПУ Кирило Тимошенко додав, що на всіх ділянках рівень води не перевищує критичних позначок, падіння рівня води спостерігається по всій території.

«Продовжуються ремонтні роботи із дамбою, але це вже не впливає на безпеку людей. Скоро завершимо роботи і з нею», – зазначив він.

Нагадаємо, окупаційні війська рф три дні поспіль завдавали ракетних ударів по Кривому Рогу.

14 вересня в Кривий Ріг прилетіли вісім російських крилатих ракет - метою окупантів були гідротехнічні споруди, ворог хотів створити режим НС в місті. У місті виникли проблеми з водопостачанням, вода почала підтоплювати вулиці.

Президент Володимир Зеленський, коментуючи ситуацію, зазначив, що росія намагається посіяти паніку, створити надзвичайну ситуацію, залишити українців без світла, тепла, води та їжі.

15 вересня росіяни завдали ще два удари по Кривому Рогу. Одна ракета потрапила в промислове підприємство, ще дві прилетіли в гідротехнічну споруду.

16 вересня ракети знову влучили у гідротехнічні споруди.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО