Відповідальність за смерть Дугіної взяла на себе «Національна Республіканська Армія» – Пономарьов

Відповідальність за ліквідацію дочки одіозного ідеолога «русского міра» Олександра Дугіна, взяла на себе російська організація «Національна Республіканська Армія».

Про це заявив колишній депутат держдуми росії Ілля Пономарьов в ефірі свого опозиційного російського телеканалу.

Пономарьов нагадав, що вбита Дар'я Дугіна, як і її батько, пропагувала знищення українців, як нації, закликала здійснювати насильство і вбивства на окупованих територіях, виправдовувала терористичний акт в Оленівці, коли були вбиті українські військовополонені.

«Ця акція, як і багато інших партизанських акцій прямої дії, здійснені на території росії за останні місяці, реалізована Національною республіканською армією. Ми встановили зв'язок з її бійцями за допомогою нашого ресурсу Роспартизан, який висвітлює наростаючу хвилю опору в росії. Бійці НРА уповноважили мене сьогодні зачитати їх маніфест» - заявив він.

Також Пономарьов опублікував маніфест НРА.

Нагадаємо, увечері 20 серпня в росії підірвали автомобіль російського пропагандиста, ідеолога «русского міра» Олександра Дугіна. В результаті загинула його дочка Дар'я, проти якої були впроваджені санкції Великої Британії.

Росіяни відразу почали звинувачувати Україну в підриві пропагандистки Дар'ї Дугіної. В Офісі президента заперечують причетність до інциденту - на думку ОПУ, ліквідація Дугіної є наслідком внутрішніх розбірок в росії.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО