ЗСУ за добу помножили на нуль чотири російські склади боєприпасів та дві військові бази

Збройні Сили України за добу 18 серпня знищили шість військових об'єктів російських окупантів. Знищено як мінімум чотири склади з боєприпасами та дві військові бази - це підтверджені дані; дісталося при цьому і російській території.

Про це повідомив спікер Одеської обласної Військової адміністрації Сергій Братчук.

За його словами, ЗСУ знищили склади з боєприпасами в тимчасово окупованому населеному пункті Амвросіївка Донецької області, в Благодатному Чорнобаївського району та Бериславському районі Херсонської області. Ще один склад був знищений безпосередньо на території агресора, в Бєлгородській області.

Також ЗСУ знищили військові бази російських окупантів у тимчасово окупованих Новій Каховці (Херсонщина) та Кадіївці (Луганщина).

Перевіряється інформація щодо вибухів в Керчі, під Севастополем на території тимчасово окупованого Криму і в місті Старий Оскол в Бєлгородській області росії.

Нагадаємо, 18 серпня ввечері в росії в Білгородській області спалахнула пожежа на складі боєприпасів, в декількох селах почалася евакуація.

Трохи пізніше в тимчасово окупованому Криму в районі Керчі прогриміло кілька потужних вибухів. Окупанти вже заявили про роботу протиповітряної оборони, тоді як місцеві жителі пишуть про дуже потужний вибух в районі Кримського моста.

У тимчасово окупованому росіянами Севастополі, а також на розташованому недалеко аеродромі Бельбек прогриміли вибухи. Місцеві повідомили про мінімум чотири вибухи безпосередньо на військовому аеродромі.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО