Єнін розповів, за скільки диверсанти «продають» Україну

Від початку повномасштабної війни в Україні вдалося затримати більш ніж 1,5 тисячі осіб, які, ймовірно, допомагали ворогові. Затримані погоджувалися співпрацювати із росіянами за 5-10 тисяч гривень.

Про це розповів під час телемарафону перший заступник міністра внутрішніх справ Євген Єнін.

«Якщо говорити про всі 164 дні війни, то за цей період на території держави було викрито близько сотні ДРГ, затримано більш ніж 1600 осіб, ймовірно, причетних до диверсійної діяльності. Я на своєму Facebook часто пишу про коригувальників та посібників диверсантів», - заявив Єнін.

За словами першого заступника міністра внутрішніх справ, коригувальники та посібники диверсантів погоджуються співпрацювати із росіянами за якихось 5-10 тисяч гривень. За ці гроші зрадники надають ворогові інформацію щодо розташування позицій наших військових, блокпостів, а також інформують місце прильоту ракет.

«Зрада державі за 300 доларів це майже як за 30 срібняків і перспектива провести найближчі 15 років у тісній камері», - додав Єнін.

Нагадаємо, втрати російської армії на війні проти України сягнули 42 тисяч військових. Минулої доби, 6 серпня, українські бійці ліквідували ще близько 300 окупантів.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО