Росіяни відводять свої підрозділи з двох селищ на Запорізькому напрямку – ГУР

Російські окупаційні війська відводять особовий склад з території селищ Верхній Токмак і Чернігівка у Запорізькій області.

Про це повідомляє Головне управління розвідки.

«Після ударів ЗСУ в ніч на 29 липня по місцерозташуванню сил окупантів поблизу селищ Верхній Токмак та Чернігівка Запорізької області, рашисти відвели особовий склад та техніку на інші позиції. Близько 40 поранених доставили в госпіталь міста Пологи. З Чернігівки підрозділи виведено практично в повному складі», - йдеться в повідомленні.

Як зазначають у ГУР МОУ, наразі поблизу населеного пункту залишаються кілька блок-постів та не більше 100 військових. Решту окупантів разом з технікою розподілено по містах Токмак та Бердянськ.

При цьому повідомляється, що під час виходу з населених пунктів загарбники намагаються створити враження про планову ротацію. Насправді ж окупанти мають намір повністю залишити селище і розпочали мінування під’їзних доріг.

Нагадаємо, що окупанти вводять «перепустки» для евакуації через Василівку.

Раніше в Запорізькій ОВА розповіли, скільки мешканців області залишаються в полоні загарбників.

Також нагадаємо, що російські окупанти перекидають важку техніку на Херсонщину через територію захоплених районів Запорізької області.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО