Резніков передрік швидкий розпад росії на складові частини

Вже в найближчі кілька років можна буде спостерігати процес розвалу росії на складові частини. На її місці виникне ряд нових вільних держав - такі, як Башкортостан, Татарстан і так далі. Тим більше, що у світі вже з'явилася потужна антиросійська коаліція, яка бажає перемоги України та убезпечитися від росії на майбутнє.

Про це розповів міністр оборони Олексій Резніков в інтерв'ю британському виданню The Times.

«Я впевнений, що в найближчі кілька років ми побачимо процесію закликів до суверенітету на території росії... російська федерація закінчить своє життя, як різні країни – Татарстан, Башкортостан тощо» - сказав він.

Резніков висловив також упевненість, що союз демократичних держав, який сформувався після нападу росії на Україну, хоче побачити перемогу України над росією і розгром останньої до стану, в якому вона вже нікому не загрожуватиме.

«Ми впевнені, що народилася антикремлівська коаліція. Наші партнери в Лондоні, Вашингтоні та інших столицях, вони вкладають в нас не тільки гроші, але і надію своїх людей, що ми повинні змусити кремль програти. Ми повинні виграти цю війну разом» - резюмував міністр.

Нагадаємо, в Міноборони України вважають, що основною умовою відновлення діалогу між росією і Заходом повинна стати повна демілітаризація європейської частини росії - щоб більше ніколи війна з цієї території не могла прийти в Європу і в Україну.

У РНБО вважають, що росія розвалиться ще за життя цього покоління. При цьому після перемоги України у війні та розпаду росії її залишки потрібно буде негайно роззброїти, перш за все вилучивши у неї всю ядерну зброю.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО