У Харкові російський снаряд влучив біля зупинки транспорту, є поранений

Харків за минулу добу знову потрапив під ворожий обстріл окупантів. Сьогодні вранці армія рф обстріляла Павлове Поле, а напередодні – Київський район.

Про це повідомив голова Харківської ОДА Олег Синєгубов у понеділок, 23 травня.

За його словами, сьогодні вранці російські війська завдали ударів у районі Павлового Поля, снаряд влучив біля зупинки громадського транспорту. Одна людина зазнала поранень вибуховою хвилею. За добу загалом у Харкові – 2 поранених.

«Минулу добу російські окупанти обстрілювали Харків та населені пункти області. Вчора з реактивних систем залпового вогню було обстріляно Київський район», - зазначив він.

Триває обстріл населених пунктів області: окупанти обстрілювали Циркуни, 2 поранених. У Первомайському – 1 поранений. 1 громадянський постраждав від обстрілу Балаклії.

Вночі ворожого обстрілу зазнав Чугуївський район, внаслідок обстрілу спалахнули приватні будинки, магазин та кафе. Обійшлося без постраждалих.

Нагадаємо, у Харкові не вщухають періодичні обстріли, найчастіше зараз страждає Салтівка та Київський район. З 24 травня у Харкові планують запустити метро.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО