ДСНС проводить розмінування Бучі, яка постраждала від окупантів – фото

Підрозділі Державної служби з надзвичайних ситуацій проводять розмінування території міста Буча, Київської області після її звільнення від окупаційних військ російської федерації.

Про це повідомляє прес-центр Держслужби.

«Буча. Щодня піротехніки ДСНС Київщини очищують території, дороги, будинки та інфраструктурні об'єкти від боєприпасів, що залишили після свого відступу окупанти», – інформує служба.

Як повідомили у Держслужбі з надзвичайних ситуацій, протягом останньої доби їхні піротехнічні підрозділи працювали на Київщині 230 разів.

Нагадаємо, 2 квітня українські військові та поліцейські, а також представники ЗМІ після заходу в деокуповані міста Київської області зазнали шок. Вони виявили величезну кількість тіл убитих росіянами цивільних українців, що часто лежать просто посеред вулиці.

3 квітня радник керівника Офісу президента Олексій Арестович опублікував перелік російських так званих «військових частин», які брали активну участь у військових злочинах на території Бучі, Гостомеля, Ірпеня та інших населених пунктів Київської області.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО