Грузія не буде вводити економічні санкції проти росії – прем'єр

Грузія не має наміру вводити економічні санкції проти російської федерації. Там заявляють, що це не входить до інтересів країни та її народу.

Про це заявив прем'єр-міністр Іраклій Гарібашвілі.

«Ще раз хочу пояснити. Введення економічних санкцій з боку Грузії щодо росії не буде. Ми, наша команда, виходимо з національних інтересів нашої країни, інтересів нашого народу», – зазначив він.

Гарібашвілі, наголошує, що протягом останніх 30 років на території країни тричі відбувались військові конфлікти, у зв’язку з чим Грузія повинна бути обережнішою.

«Нашу політику орієнтовано на світ. Ми хочемо миру, стабільності та розвитку. Це потрібне сьогодні нашій країні, війна нікому не потрібна. Будь-який правитель-патріот повинен робити все, щоб уникнути війни», – додав він.

Нагадаємо, глава польського уряду Матеуш Моравецький заявив, що західні санкції, які наразі запроваджені проти росії, не діють. Відтак потрібні нові, реальні санкції. На відбудову України мають піти кошти з конфіскованих рахунків та майна російських олігархів та держструктур на Заході.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО