У Генічеську всі держструктури перейшли під контроль російських окупантів – ОДА

У Генічеську на Херсонщині всі державні структури перейшли під контроль окупантів із РФ. Військова техніка стоїть у самому місті, на околицях розгорнуті блокпости з російськими військами.

Про це повідомила пресслужба Херсонської ОДА у Facebook.

  • Генічеський район: всі державні структури перейшли під контроль загарбників. Техніка стоїть в самому місті Генічеськ, на околицях блокпости з російськими військами. Проводять перевірку виїжджаючих на приналежність до збройних сил України. Стрілянина та активні бойові дії відсутні.

  • Скадовський район: колона військової техніки стоїть в районі Широке, не рухається. В місті Скадовськ війська відсутні. Стрілянина та активні бойові дії відсутні.

  • Бериславський район: велика колона бронетехніки перетнула Каховську ГЕС та направилась в бік Великої Олександрівки. Стрілянина та активні бойові дії відсутні. Техніка в місті Берислав відсутня.

  • Каховський район: військова техніка стоїть в місті Нова Каховка. Захоплені Каховська ГЕС та переправи через Північно-Кримський канал. Стрілянина та активні бойові дії відсутні.

  • Херсонський район: Інформація часткова. Олешки під контролем російських військ. Знищені військові об’єкти авіацією противника. Переправа через р. Дніпро під контролем загарбників.

Нагадаємо, у пресслужбі Сухопутних військ ЗСУ повідомили, що зараз також точаться важкі бої за населені пункти Станиця Луганська та Щастя в Луганській області.

Раніше повідомлялося, що з території Білорусі випустили балістичні ракети у бік України.

За інформацією Генштабу, російська армія з початку нападу на Україну завдала понад 30 ударів об'єктам цивільної та військової інфраструктури України станом на 13 годину дня. Агресія відбулася в межах Луганської, Чернігівської, Сумської, Харківської, Житомирської, Херсонської, Одеської областей та у зоні ООС.

Пізніше стало відомо, що сто російські окупанти увійшли до Зони Чорнобильської АЕС, а в Генічеську взяли під контроль усі держструктури.

Найкращі інфографіки від аналітиків «Слово і діло» щодня без зайвого тексту – у телеграм-каналі Pics&Maps

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО