Бої за Щастя та Станицю Луганську: ЗС Росії намагалися форсувати річку, є полонені

Читать на русском
За Щастя та Станицю Луганську точаться бої. Українські військові дають відсіч окупантам, взято в полон кілька російських військових.

За населені пункти Станиця Луганська та Щастя на Луганщині сьогодні, 24 лютого, йдуть тяжкі бої.

Про це повідомляє пресслужба Сухопутних військ ЗСУ.

«Тяжкі бої йдуть за Щастя та Станицю Луганську. Збройні сили РФ не раз намагалися форсувати річку та вклинитися в нашу лінію оборони. Українські підрозділи оперативно реагують на обстановку та дають відсіч ворогові. Нині Щастя перебуває під повним контролем українських військових. Під час боїв ворог зазнав тяжких втрат у живій силі та техніці і відступив», – йдеться у повідомленні.

У полон також потрапили кілька російських військових.

Раніше двоє військових РФ вже були захоплені ЗСУ.

Нагадаємо, у ДПСУ повідомили, що прикордонники, ЗСУ та Національна гвардія вступили в бій з російськими окупантами на околицях Сум. За їхніми даними, Росія наступає з боку Конотопу.

За інформацією Генштабу, російська армія з початку нападу на Україну завдала понад 30 ударів по цивільній та військовій інфраструктурі України станом на 13 годину дня. Агресія відбулася в межах Луганської, Чернігівської, Сумської, Харківської, Житомирської, Херсонської, Одеської областей та у зоні ООС.

Точні втрати ЗСУ наразі невідомі. Олексій Арестович повідомив, що за попередніми даними, загинуло понад 40 військових.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: