Зеленський розповів, що може дати зустріч із Путіним

Президент України Володимир Зеленський очікує, що його особиста зустріч із президентом Росії Володимиром Путіним розблокує відносини між Києвом та Москвою.

Про це він заявив в інтерв'ю РБК-Україна.

«Зустріч із Путіним точно розблокує відносини між Україною та Росією, тому що президентам на цій зустрічі потрібно знайти вихід. Сама собою зустріч - це сигнал про те, чого сторони хочуть», - заявив Зеленський.

Він зазначив, що в ході зустрічі має з'явитися розуміння, «чи є сенс через півроку зустрічатися та продовжувати розмову».

Зеленський припустив, що результатом зустрічі може бути те, що президенти скажуть: «у найближчі 5-10 років нічого не вийде, така ситуація, не при нас, при інших поколіннях, а поки що намагаємося закопати сокиру війни, щоб наші держави розвивалися на різних планетах, хоч і живемо на одній Землі».

За його словами, це теж буде хорошим результатом для України, оскільки «найгірше жити в невизначеності».

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський знову запропонував президентові РФ Володимиру Путіну провести переговори.

Перед цим президент Туреччини Реджеп Ердоган вкотре заявив, що готовий організувати зустріч Зеленського та Путіна у Туреччині.

Найкращі інфографіки від аналітиків «Слово і діло» щодня без зайвого тексту – у телеграм-каналі Pics&Maps

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО