На Київщині уродженець Донбасу розстріляв знайомого з автомату

У Білій Церкві на Київщині чоловік розстріляв свого знайомого з автомата і втік з місця інциденту. Його наразі розшукує поліція.

Про це повідомляє прес-служба поліції регіону.

«7 січня близько 2-ї ночі до поліції зателефонувала місцева мешканка і повідомила про те, що вона виявила невідомого чоловіка з вогнепальним пораненням живота», - йдеться у повідомленні поліції.

Місцеві правоохоронці встановили, що 50-річний потерпілий відпочивав у одному з розважальних закладів міста. З новим знайомим після вживання алкоголю у нього виник конфлікт. Чоловік дістав зі свого авто вогнепальну зброю та вистрілив угору. Потім він пішов за своїм новим приятелем, двічі в нього вистрілив і втік з місця події.

Потерпілого госпіталізували з вогнепальним пораненням попереку. Його стан стабільний.

Зазначається, що поліція Київщини розшукує причетного до скоєння злочину Євгена Валерійовича Хоменка, який народився 5 жовтня 1993 року у Донецьку. Йому загрожує від 10 до 15 років ув'язнення або довічне позбавлення волі.

Нагадаємо, що у Чернівецькій області чоловік відкрив стрілянину по автобусній зупинці.

Раніше ми повідомляли, що під Києвом чоловік з невідомої причини почав обстрілювати робітників, які проводили роботи поблизу від його будинку.

Також, у Вишневому правоохоронці затримали злочинця, який стріляв по людях.

Найкращі інфографіки від аналітиків «Слово і діло» щодня без зайвого тексту – у телеграм-каналі Pics&Maps

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО