Стрілянина під Києвом: у поліції розповіли подробиці штурму квартири стрільця

Читать на русском
Чоловік з невідомої причини почав обстрілювати робітників, які проводили роботи поблизу від його будинку
Скріншот з відеоСкриншот

У поліції Київської області розповіли подробиці того, як 14 грудня спецпідрозділ знешкоджував стрільця у Вишневому. Так, штурмом довелося брати відразу дві квартири.

Про це розповіли у пресслужбі поліції.

Так, зазначається, що чоловік з невідомої причини почав обстрілювати робітників, які проводили роботи поблизу від його будинку. Як тільки в поліцію надійшов виклик, до місця інциденту відразу прибули група швидкого реагування, спецназ і співробітники кримінальної поліції.

«Правоохоронці попередили мешканців про небезпеку та провели блокування місцевості. Була терміново введена спецоперація і проведено штурм квартири... Бійці спецпідрозділу КОРД виламали двері та затримали зловмисника. Як виявилося, чоловік переміщався між двома квартирами, в одній була зброя, а в іншій знаходився стрілець» - сказано в повідомленні.

Стрільцем виявився 37-річний житель Луганської області, який проживав на Київщині. Причини, за якими він почав стрілянину, з'ясовуються. Йому загрожує покарання згідно ст.296-4 КК України, тобто від трьох до семи років за ґратами.

Стріляв у людей, забарикадувався у квартирі, скинув зброю з вікна: спецоперація на КиївщиніNEBYTOV

Нагадаємо, раніше СБУ заявила про запобігання теракту в одному з коледжів в Черкаській області. Двоє студентів хотіли влаштувати масовий розстріл одногрупників.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: