У Чернівецькій області чоловік відкрив стрілянину по автобусній зупинці

Читать на русском

На Буковині місцевий житель відкрив стрілянину у напрямку автобусної зупинки і після цього втік. Пізніше його затримали правоохоронці.
Нацполіція

На Буковині місцевий мешканець відкрив стрілянину у напрямку автобусної зупинки і після цього втік. Пізніше його затримали правоохоронці.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

«24 грудня до поліції звернувся 43-річний буковинець і повідомив, що він став свідком того, як під час руху на автомобілі водій відчинив вікно та здійснив кілька пострілів із предмета, схожого на зброю. У цей час на зупинці громадського транспорту були перехожі. Ніхто з людей не постраждав», - йдеться у повідомленні.

Співробітники Нацполіції опитали заявника та свідків події. За описом автомобіля вдалося встановити особу порушника, а згодом – його місцеперебування, - ним виявився 32-річний мешканець села Іживці. Під час здійснення протиправних дій чоловік перебував у стані алкогольного сп'яніння і не зміг пояснити поліцейським причину своєї поведінки.

Слідчі поліції розпочали кримінальне провадження за частиною 4 статті 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Також правоохоронці затримали чоловіка у порядку статті 208 (Затримання уповноваженою посадовою особою) Кримінально-роцесуального кодексу України та помістили його до ізолятора тимчасового тримання.

Співробітники поліції вилучили у правопорушника речові докази вчинення протиправних дій та направили їх для проведення експертизи до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.

«За клопотанням слідчих поліції Вижницький районний суд обрав запобіжний захід затриманому у вигляді утримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 148 тисяч гривень», - уточнюється в повідомленні.

За здійснене буковинцю загрожує до семи років позбавлення волі.

Раніше ми писали про те, що у Вишневому правоохоронці затримали злочинця, який стріляв по людях.

Також нагадаємо, у Москві відбулася стрілянина в МФЦ, є жертви та постраждалі.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: