З'ясувалося, проти кого запровадили нові санкції на засіданні РНБО

На засіданні Ради національної безпеки та оборони 30 грудня затвердили нові санкції до будівельників Кримського мосту, громадян, які займаються незаконним судочинством в анексованому Криму.

Про це повідомляє пресслужба РНБО.

«Санкції запроваджено щодо 6 фізичних осіб та 24 юридичних осіб, які причетні до незаконного спорудження і експлуатації залізничної частини транспортного переходу через Керченську протоку, організації пасажирського залізничного сполучення тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим та м. Севастополь з територією Російської Федерації та нанесення шкоди національній культурній спадщини на території м. Севастополь», - йдеться у повідомленні.

Також до списку санкцій внесено 18 громадян, причетних до винесення неправосудних судових рішень про відчуження майна Кримської єпархії Православної церкви України на півострові.

Санкції застосовані і до 52 фізичних осіб, які, обіймаючи керівні посади у структурі окупаційної адміністрації РФ у Криму, «завдають істотних збитків національним інтересам та безпеці українського народу».

Нагадаємо, раніше Євросоюз розширив санкції проти Росії через анексію Криму.

«Слово і діло» писало про те, які економічні втрати зазнала Україна через анексію Криму.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

Найкращі інфографіки від аналітиків «Слово і діло» щодня без зайвого тексту – у телеграм-каналі Pics&Maps

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО