У Білорусі під час навчань загинули два російські десантники – ЗМІ

У Білорусі на Гозькому полігоні стався інцидент з військовослужбовцями десантних військ Російської армії. Під час тренувального викиду загинули двоє російських військових.

Про це повідомляє білоруське об'єднання колишніх співробітників силових структур BYPOL.

За даними об'єднання, в ході тренувальної висадки десанту ВДВ ЗС РФ на Гозькому полігоні в Гродненському районі Білорусі відбулося так зване сходження двох парашутистів з погашенням купола парашутів. Простіше кажучи, військові в польоті зіткнулися і переплуталися в парашутах та, швидше за все, пошкодили куполи. Відомо, що загинули офіцер і солдат строкової служби ЗС РФ.

Нагадаємо, на білорусько-польському кордоні з 8 листопада знаходиться група приблизно з 4 тисяч мігрантів, які намагаються потрапити через Польщу до Німеччини. 9 листопада вони намагалися прорвати кордон.

Олександр Лукашенко на кордоні з Польщею. Він назвав боротьбу Польщі проти мігрантів шантажем. Також він пригрозив втручанням Росії. Пізніше РФ відправила два бомбардувальники - носії ядерної зброї патрулювати кордони Білорусі, а в район Гозького полігону перекинули Додаткові російські військові частини.

Найкращі інфографіки від аналітиків «Слово і діло» щодня без зайвого тексту – у телеграм-каналі Pics&Maps

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО