ДТП у Харкові: подробиці про стан постраждалих пасажирів Infiniti

Троє пасажирів автомобіля Infiniti, які отримали травми внаслідок масштабної аварії на проспекті Гагаріна у Харкові, наразі перебувають у міській лікарні швидкої та невідкладної допомоги.

Про це сьогодні на брифінгу повідомила віцемер з питань охорони здоров'я та соціального захисту населення Світлана Горбунова-Рубан, повідомляє місцеве видання «Об'єктив».

«Постраждав хлопець 19 років – закрита черепно-мозкова травма, струс мозку, забій голови, вивих плеча, забій тулуба. На лікуванні», – сказала віцемер.

У 16-річної дівчини - закритий перелом лівого стегна, забій м'яких тканин голови тулуба. Вона також на лікуванні, її стан стабільний.

Ще один постраждалий – хлопець 19 років. У нього закрита черепно-мозкова травма, струс мозку, удар голови, шиї, закритий перелом ключиці.

Нагадаємо, увечері 26 жовтня у Харкові автомобіль Infiniti під керуванням 16-річного водія на великій швидкості врізався у Chevrolet. Внаслідок зіткнення водій Chevrolet помер на місці ДТП, трьох пасажирів Infiniti відвезли до лікарні.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, що керують транспортними засобами) ККУ.

16-річного водія Infiniti затримали.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

Найкращі інфографіки від аналітиків «Слово і діло» щодня без зайвого тексту – у телеграм-каналі Pics&Maps

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО