«Редколегія» на Skrypin.ua: скандал за участю «Суспільного» та падіння рейтингу Зеленського

Сьогодні в «Редколегії» на каналі Skrypin.ua о 19.00 ведучі Катерина Супрун і Роман Скрипін обговорюватимуть головні теми цього тижня разом з Олександром Мартиненком (Інтерфакс-Україна) та Дмитром Крапивенком ( «Український Тиждень»).

Темами сьогоднішнього ефіру стануть:

  • падіння рейтингу президента Володимира Зеленського
  • скандал Суспільного з Офісом президента

Нагадаємо, цього тижня рейтинг президента України Володимира Зеленського знизився після того, як до списку потенційних кандидатів увійшов колишній спікер Верховної ради Дмитро Разумков.

7 жовтня Рада відкликала Разумкова з посади голови парламенту. У залі набрали 284 голоси «за». Після своєї відставки Разумков заявив, що в парламенті з'явилася нова коаліція - «Слуга народу» і «Батьківщина».

Ведуча ток-шоу Зворотний відлік на телеканалі UA: Перший Мирослава Барчук заявила про те, що Офіс президента «давно і жорстко контролює присутність на ефірах народних депутатів від фракції «Слуга народу».

Радник глави Офісу президента Михайло Подоляк відкинув звинувачення Барчук у тиску Офісу президента на «UA: Перший», але не виключив прагнення команди президента в «узгодженої інформаційної позиції».

Президент Володимир Зеленський назвав «хайп» звинувачення телеведучої телеканалу UA: Перший в контролі з боку Офісу президента присутності на ефірах народних депутатів від фракції «Слуга народу».

Найкращі інфографіки від аналітиків «Слово і діло» щодня без зайвого тексту – у телеграм-каналі Pics&Maps

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО