Разумков розповів, з ким не буде об'єднуватися заради політичної кар'єри

Колишній спікер Верховної Ради, народний депутат без фракції Дмитро Разумков спростував інформацію про те, що після своєї відставки він може об'єднатися з Володимиром Гройсманом, Віталієм Кличком або Арсеном Аваковим для нового політичного проєкту.

Про це він заявив в ефірі телеканалу «Україна 24».

«Будь — який похід на вибори - це похід за перемогою. Це не Олімпіада, де головне - участь, а не результат. Тому я сподіваюся, якщо я буду бачити підтримку людей, то я піду реалізовувати все те, про що ми говоримо. У мене зараз немає переговорів з колегами. З іншого боку, я не думаю, що це реалістичний сценарій, про який зараз говорять. У кожного свій напрямок, у кожного своє бачення» - прокоментував він чутки про його можливе об'єднання з кимось.

Разумков додав, що він взагалі не розглядає навіть умовну ймовірність таких політичних союзів.

«Я думаю, що і у Володимира Борисовича, і у Віталія Володимировича... кожен йде своїм шляхом. Арсен Борисович, мені здається, зараз не займається активною політичною діяльністю, щоб говорити про якісь проєкти. Але станом на сьогодні - з тими, кого ви перерахували, об'єднання навряд чи можливо» - пояснив він.

Нагадаємо, Верховна Рада 7 жовтня відкликала Разумкова з посади голови Парламенту. У залі набрали 284 голоси за його відставку. новим спікером Верховної Ради замість Разумкова став його колишній заступник - Руслан Стефанчук.

При цьому пізніше Разумков заявив, що багато «слуг народу» вибачилися перед ним за його відставку. А в «Слузі народу» не дали чіткої відповіді на питання, чи збираються вони відняти у Разумкова мандат нардепа.

Найкращі інфографіки від аналітиків «Слово і діло» щодня без зайвого тексту – у телеграм-каналі Pics&Maps

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО