Данилов допустив швидку відставку міністра екології Абрамовського

Міністерство захисту навколишнього середовища не виконує вказівки президента. Тому Рада національної безпеки та оборони України доручила прем'єр-міністру Денису Шмигалю розглянути питання діяльності керівників міністерства на найближчому засіданні уряду.

Про це заявив секретар РНБО Олексій Данилов 15 жовтня на брифінгу за підсумками засідання РНБО.

«Наступне питання - це питання інформування про стан виконання рішень РНБО Міністерством захисту навколишнього середовища та природних ресурсів. Була доповідь міністра. На превеликий жаль, Міністерство на сьогодні не в достатньому обсязі виконує укази президента. І відповідно до 77 Указу президента від лютого цього року, відповідним протокольним дорученням було звернення членів РНБО до прем'єр-міністра розглянути питання роботи керівництва міністерства, про яке йде мова, на найближчому засіданні уряду» - сказав він.

Нагадаємо, раніше в «Слузі народу» вже анонсували кадрові перестановки в Кабінеті Міністрів. Також були названі основні кандидати «на виліт»: віцепрем'єр з питань стратегічних галузей промисловості Олег Уруський, міністр соцполітики Марина Лазебна, міністр захисту навколишнього середовища Роман Абрамовський.

Найкращі інфографіки від аналітиків «Слово і діло» щодня без зайвого тексту – у телеграм-каналі Pics&Maps

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО