Фігурантам нападу на журналістів «Схем» не вдалося вручити підозри

Слідство у справі про напад на журналістів «Схем» в Укрексімбанку не змогло вручити підозри двом фігурантам у зв'язку з тим, що їх не виявилося на робочому місці. Наразі встановлюється їхнє місцезнаходження.

Про це йдеться в заяві прессекретаря прокуратури Києва Надії Максимець журналістам.

«Попередньо було встановлено, що одна особа перебуває у приміщенні банку, але до слідства надійшла інформація про те, що нібито за станом здоров'я ця особа залишила приміщення через інший вихід», - зазначила вона, не уточнивши, чи йде мова про голову правління банку Євгена Мецгера.

За її словами, адміністрація банку не повідомила причини відсутності їх на робочих місцях.

«Тому зараз встановлюється їх місцезнаходження для вручення підозр. Повістки і повідомлення про підозру залишили в адміністрації банку. Плануємо, що найближчим часом цей процес буде завершений », - додала вона.

Нагадаємо, 4 жовтня в Укрексімбанку стався напад на знімальну групу проекту «Схеми» під час інтерв'ю з головою правління банку Євгеном Мецгером, в його кабінеті. Поліція відкрила кримінальне провадження.

Раніше повідомлялося про те, що у справі про напад на знімальну групу «Схем» в Укрексімбанку прокуратура оголосила двом особам про підозру. Зараз встановлюється їх місцезнаходження.

Найкращі інфографіки від аналітиків «Слово і діло» щодня без зайвого тексту – у телеграм-каналі Pics&Maps

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО