Війна на Донбасі: нові обстріли, є поранені

Упродовж минулої доби, 19 вересня, збройні формування Російської Федерації 8 разів порушили режим припинення вогню, з них 2 рази із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння. Один військовослужбовець Об’єднаних сил дістав осколкові поранення.

Як інформує штаб ООС, Новозванівку противник обстрілював тричі, застосувавши станкові протитанкові гранатомети та міномети калібру 82 мм.

Поблизу Майорська російські окупанти вели вогонь з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

У напрямку Луганського та Новолуганського ворог здійснював прицільні обстріли із станкових протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів.

Біля Оріхового найманці використали автоматичні станкові гранатомети та стрілецьку зброю.

Крім того, на Донеччині зафіксовано застосування ворожого безпілотника типу «Квадрокоптер», за допомогою якого російсько-окупаційні війська скинули ВОГ-17 поблизу Талаківки.

Протягом поточної доби, 20 вересня, порушень режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ не зафіксовано.

Нагадаємо, на минулому тижні бойовики відкривали вогонь по населеним пунктам в Луганській та Донецькій областях. Жертв і постраждалих серед мирних жителів немає.

Найкращі інфографіки від аналітиків «Слово і діло» щодня без зайвого тексту – у телеграм-каналі Pics&Maps

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО