Окупанти на Донбасі запускали безпілотник

Читать на русском
Сьогодні, 18 вересня, було зафіксовано 1 порушення режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації.
MinistryofDefence.UA

Сьогодні, 18 вересня, було зафіксовано 1 порушення режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації.

Про це повідомляє штаб Операції об'єднаних сил.

«На Луганщині здійснив проліт ворожий безпілотний літальний апарат типу «Орлан-10» із перетином лінії розмежування. Про факт порушення Українська сторона СЦКК повідомила представників Місії ОБСЄ, застосувавши встановлений координаційний механізм», – йдеться в повідомленні.

Війна та мир в обіцянках Зеленського: як змінювалася риторика президента щодо ДонбасуЯк за роки президентства змінювалася риторика Володимира Зеленського щодо війни на Донбасі.

Також повідомляють, що піротехнічні розрахунки ДСНС України розмінували майже 4 гектари території, передали на знищення 1692 вибухонебезпечних предмети та повністю відновили 8 пошкоджених будинків.

Нагадаємо, за минулу добу, 17 вересня, на Донбасі зафіксовано 7 обстрілів з боку бойовиків, осколкові поранення отримали двоє військових. Також був зафіксований проліт ворожого безпілотника з перетином лінії розмежування.

Додамо, що на цьому тижні під обстріли бойовиків потрапили населені пункти Донбасу, постраждали мирні жителі і цивільна інфраструктура.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: