На Львівщині в ДТП потрапило авто з п'яним водієм, загинула неповнолітня дівчина

На Львівщині неподалік села Колоденці 12 вересня на автодорозі «Львів-Луцьк» перекинулася автівка з нетверезим водієм.

Про це повідомляє поліція Львівської області.

Правоохоронці вияснили, що водій автомобіля «Рено Лагуна», 22-річний львів’янин, не впорався з керуванням. Автомобіль виїхав на узбіччя дороги та перекинувся. У салоні автомобіля перебували четверо пасажирів: 17-річна дівчина та троє чоловіків віком 17, 24 та 26 років.

Внаслідок ДТП неповнолітня пасажирка отримала тілесні ушкодження, від яких померла на місці події.

«Інші пасажири були доставлені у лікарню. Під час освідчення водія було встановлено, що він керував транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння. Чоловік затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід», – додають у пресслужбі поліції.

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження. Чоловікові загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до десяти років.

Нагадаємо, в суботу, 11 вересня, на Харківщині в озеро біля селища Безлюдівка Харківського району з'їхав мікроавтобус. Чоловіку та жінці, які знаходилися всередині мікроавтобуса, врятуватися не вдалося

Найкращі інфографіки від аналітиків «Слово і діло» щодня без зайвого тексту – у телеграм-каналі Pics&Maps

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО