В Офісі президента прокоментували позов Порошенка до Зеленського через плівки Медведчука

Позов колишнього президента України Петра Порошенка до чинного глави держави Володимира Зеленського через плівки Медведчука є чимось «дивним і абсурдним».

Про це заявив радник голови офісу президента України Михайло Подоляк у коментарі НВ.

«Коментувати його всерйоз або якось оцінювати перспективи - неможливо. На мій погляд, одне з двох. Або адвокати Порошенка генерують хоча б якусь помітну активність, щоб виправдовувати витрати на їх утримання. Або у самого Порошенка вже вичерпалися ідеї щодо того, як перекривати негатив від реально існуючих взаємин з Медведчуком... Просто юридичний спам», - заявив радник глави ОПУ.

Експрезидент України Петро Порошенко і його адвокати неодноразово заявляли, що скандальні записи, на яких фігурує сам Порошенко та співголова ОПЗЖ Віктор Медведчук, журналісти отримали з ОПУ. Також вони звернулися до суду, щоб зобов'язати Зеленського оприлюднити всі записи та в «первісному вигляді».

Раніше повідомлялося про те, що згідно з черговою порцією записів плівок голови політради «опозиційної платформи — за життя» Віктора Медведчука стало відомо про те, яким чином Медведчук отримав у власність частину нафтопроводу «Самара — Західний напрямок». При цьому сам Медведчук неодноразово заперечував причетність до труби.

Найкращі інфографіки від аналітиків «Слово і діло» щодня без зайвого тексту – у телеграм-каналі Pics&Maps

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО