Пресконференція Зеленського буде оригінальною – Подоляк

Радник голови Офісу президента Михайло Подоляк розповів про пресконференцію президента Володимира Зеленського, яка відбудеться у четвер, 20 травня.

Коментар Подоляка публікує видання «КП в Україні» в середу, 19 травня.

«Прес-конференція буде оригінальна. Там буде ідея, відповідна до ідеї локація, будуть сенси...Він (президент - ред.) хоче побудувати звіт про два роки дуже красиво і змістовно: зі входом до самої пресконференції і з переходом потім до конкретних питань...Президент хоче, щоб люди розуміли: ось у нас точка відправна була 2 роки тому, куди ми від цієї точки дійшли сьогодні і куди ми будемо рухатися далі. І він хоче, щоб це підкреслювало і місце пресконференції, і ті слова, які він буде говорити спочатку», - повідомив Подоляк.

Також він додав, що будуть невеликі обмеження за кількістю людей, пов'язані з COVID-19. При цьому часові рамки пресконференції в ОПУ поки не прогнозують. Також поки не відомо, хто буде модератором розмови Зеленського з журналістами.

«Час спілкування президента з журналістами теж дискутується, тому що багато питань, і президент любить досить довгі формати», - зазначив Подоляк.

Нагадаємо, Зеленський у четвер, 20 травня, влаштовує велику пресконференцію до другої річниці свого президентства. Вона пройде на території ДП «Антонов». Початок о 12:00.

Така ж пресконференція Зеленського відбулася на першу річницю його інавгурації, 20 травня 2020 року.

Найкращі інфографіки від аналітиків «Слово і діло» щодня без зайвого тексту – у телеграм-каналі Pics&Maps

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО