У Департаменті архітектури КМДА відбуваються обшуки

Прокуратура проводить обшуки в Департаменті містобудування та архітектури КМДА у рамках кримінальної справи про зловживання посадовими повноваженнями.

Про це повідомила пресслужба Київської міської прокуратури.

«Перевіряються факти можливого зловживання службовим становищем окремих посадових осіб Департаменту містобудування та архітектури, а також низці фізичних і юридичних осіб, діяльність яких пов'язана із наданням послуг у сфері будівництва, при розгляді заяв і видачі містобудівних умов і обмежень на проведення робіт з будівництва або реконструкції об'єктів нерухомості на території Києва та інших дозвільних», - наголошується в повідомленні.

Слідчі дії проводяться на підставі постанови суду та за участю працівників управління стратегічних розслідувань в Києві. Крім приміщень Департаменту містобудування обшуки проходять за місцем проживання його керівників, а також пов'язаних із ними особами. Мета заходу - виявлення доказів та фіксація відомостей про обставини скоєння кримінальних злочинів.

Нагадаємо, вчора Державна фіскальна служба під процесуальним керівництвом Київської міської прокуратури також проводила обшуки в департаменті земельних ресурсів Київської міської державної адміністрації (КМДА).

Найкращі інфографіки від аналітиків «Слово і діло» щодня без зайвого тексту – у телеграм-каналі Pics&Maps

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО