У Криму під час обшуку застрелили чоловіка

Читать на русском
Під час сьогоднішніх обшуків в окупованому Криму силовики застрелили уродженця Узбекистану Аюба (Набі) Рахімова.

Під час сьогоднішніх обшуків в окупованому Криму силовики застрелили уродженця Узбекистану Аюба (Набі) Рахімова. Правозахисники заявляють, що під час обшуків у нього лунала стрілянина.

Про це в Facebook повідомила правозахисниця Луфті Зудієва.

Як змінилися Донбас і Крим з приходом Росії: вигляд із супутниківДонбас і Крим після початку російської агресії – який мають вигляд із супутників. Зруйнований донецький і луганський аеропорти, спорожнілі селища і пересохлі річки Криму – на відео Слово і діло.

Інцидент стався під час обшуків у Рахімова в сімферопольському мікрорайоні Дубки. Вона також підкреслила, що, за версією силовиків, він нібито чинив їм опір під час обшуку.

«Його дружину Сахибу Рахімову разом із сином й досі не можуть знайти. Її відвіз після обшуку в їхньому будинку в селі Завітне Совєтського району Криму начальник відділку з питань міграції. Сусіди та односельці масово подають заяви до поліції про зникнення його дружини і 15-річного сина», - додала Зудіева.

Правозахисна організація Кримська солідарність пише, що рано вранці під час обшуків у Рахімова у дворі бігали люди та було чути стрілянину. Українська прокуратура АР Крим також заявила, що під час сьогоднішнього обшуку у Дубках за невідомих обставин був убитий уродженець Узбекистану.

«Зараз прокуратура автономії вживає необхідних заходів для встановлення всіх обставин події та її подальшої правової кваліфікації» - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, в Криму посилюють пропускний режим в школах після стрілянини в Казані.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: