СММ ОБСЄ за добу зафіксувала на Донбасі 280 порушень

За минулу добу Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ зафіксувала 279 порушень режиму припинення вогню в Донецькій області та три порушення в Луганській.

Про це повідомляється в щоденному звіті № 91/2021, опублікованому Спеціальною моніторинговою місією ОБСЄ в Україні (СММ) 21 квітня 2021 року.

«У Донецькій області СММ зафіксувала 279 порушень режиму припинення вогню, в тому числі 23 вибухи (3 вибухи в повітрі та 20 вибухів невизначеного походження)», - сказано у звіті.

Більшість цих порушень сталися в районах на схід від населеного пункту Майорськ, який знаходиться 45 км на північний схід від Донецька і підконтрольний Києву.

«У Луганській області місія зафіксувала 3 порушення режиму припинення вогню (вибухи невизначеного походження), які сталися в районі на південь від Н.П. Попасна (підконтрольний уряду, 69 км на захід від Луганська)», — повідомили в місії.

Нагадаємо, що за минулу добу спостерігачі ОБСЄ зафіксували 165 порушень режиму припинення вогню на Донбасі - найбільше порушень було в Донецькій області.

Найкращі інфографіки від аналітиків «Слово і діло» щодня без зайвого тексту – у телеграм-каналі Pics&Maps

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО