На Буковині оголошено жалобу за загиблими в зоні ООС двома бійцями

У Чернівецькій області 13 і 14 квітня оголосили жалобу. Днями в зоні ООС на Донбасі загинули відразу двоє військових, родом із Буковини.

Про це повідомила Чернівецька обласна державна адміністрація.

«На Буковині 13 та 14 квітня оголошено днями жалоби за загиблими на Сході захисниками. Напередодні ворожа куля обірвала життя 24-річного Ярослава Карлійчука із села Черепківці, що у Глибоцькій територіальній громаді. Також поблизу Майорського від осколкового поранення загинув 40-річний чернівчанин Олексій Мамчій», - йдеться в повідомленні.

Відповідне розпорядження про дні жалоби підписав голова Чернівецької обласної державної адміністрації Сергій Осачук.

На знак жалоби на будівлях органів влади, місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій будуть приспущені державні прапори України, скасують усі розважальні заходи, внесені зміни в програму теле- і радіомовлення.

На своїй сторінці в Facebook голова ОДА Сергій Осачук зазначив, що у 2016 році на сході країни загинув рідний брат 40-річного чернівчанина Станіслав Мамчій.

Нагадаємо, за добу на Донбасі бойовики 17 разів порушили режим припинення вогню - сьогодні вранці скинули гранати на українські позиції, були поранені й убиті.

Найкращі інфографіки від аналітиків «Слово і діло» щодня без зайвого тексту – у телеграм-каналі Pics&Maps

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО