У Зеленського прокоментували сьогоднішнє засідання РНБО

В ОПУ підтвердили, що у п'ятницю, 2 квітня, відбудеться засідання Ради національної безпеки і оборони. Однак детальний порядок денний не уточнили.

Заступник глави Офісу президента України Кирило Тимошенко в ефірі телеканалу «Україна 24» заявив, що сьогодні на РНБО розглядатимуться «теми безпеки і наведення справедливості».

«Як ви бачили і по минулим тижнях, немає від нас анонсів щодо тем, які будуть розглядатися на РНБО. Конкретних тем ми не називаємо до самого засідання. Але можу сказати, що сьогодні на РНБО, як і всі минулі, це будуть теми безпеки і наведення справедливості нарешті в країні», - сказав він.

Нагадаємо, напередодні стало відомо, що 2 квітня РНБО знову збереться на засідання.

Два тижні тому РНБО за підсумком засідання впровадила санкції щодо Януковича, Азарова і низки ексчиновників. Також в РНБО заявили, що в Україні перевірять всі чинні укази, які підписав Янукович.

Після цього секретар Олексій Данілов заявляв, що незабаром РНБО проведе засідання, повністю присвячене проблемі коронавірусу в країні. Він також допустив можливість закриття всієї України на локдаун.

Найкращі інфографіки від аналітиків «Слово і діло» щодня без зайвого тексту – у телеграм-каналі Pics&Maps

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО