Нардепи хочуть заслухати Степанова і Авакова

На засідання парламенту під час години запитань до уряду запросять зі звітом міністра охорони здоров'я Максима Степанова. Крім того, нардепи хочуть заслухати і главу МВС Арсена Авакова.

Як повідомив спікер ВР Дмитро Разумков сьогодні під час погоджувальної ради, глава МОЗ виступить в Раді у п'ятницю, 19 березня.

«На годину запитань до уряду запрошуємо міністра охорони здоров'я Максима Степанова», - сказав він.

При цьому Разумков зазначив, що прем'єр-міністр України Денис Шмигаль не зможе бути присутнім на годині запитань до уряду, оскільки у п'ятницю він буде у відрядженні.

Водночас перший заступник голови парламентської фракції «Слуга народу» Олександр Корнієнко заявив про потребу запросити в Раду голову МВС Арсена Авакова.

«Хотіли б запросити з короткою доповіддю на годину запитань до уряду Арсена Авакова, щоб ми зрозуміли ситуацію з вакцинацією співробітників МВС, яких уже можна за планом починати вакцинувати - чи є там готовність і чи можемо ми далі працювати в цьому напрямку», - сказав він .

Корнієнко додав, що міністра планують запитати також про роботу правоохоронних органів і щодо законопроектів, які були прийняті в минулому році - чи є вже результати.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що цього тижня в Раді може виступити президент Литви.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО