У «Слузі народу» відреагували на призупинення держфінансування

Політична партія «Слуга народу» ретельно вивчає рішення Національного агентства з питань запобігання корупції (НАЗК) від 1 березня 2021 року щодо позбавлення політичної сили державного фінансування.

Про це заявив глава партії Олександр Корнієнко в коментарі «Радіо Свобода».

Корнієнко зазначив, що гроші на фінансування діяльності в першому кварталі 2021 року партія в будь-якому випадку вже отримала.

«Хочемо почитати, що вони говорять нам, і будемо реагувати. Потрібно зрозуміти, як це працює: є припинення, є скасування. Скасування - це якщо партія не надала пояснень, не виправила ситуацію, тоді на наступний квартал вони можуть скасувати. А зараз пишуть, що припинений процес фінансування», - пояснив він.

Корнієнко додав, що в найгіршому випадку політсилу можуть позбавити фінансування на другий квартал 2021 року і пообіцяв, що партія усуне всі виявлені порушення.

Нагадаємо, 1 березня Національне агентство з питань запобігання корупції призупинило державне фінансування президентської партії «Слуга народу». Крім того, у 11 партій, серед яких також СН, виявили порушення у фінансових звітах.

Найкращі інфографіки від аналітиків «Слово і діло» щодня без зайвого тексту – у телеграм-каналі Pics&Maps

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО