Загибель військових на Донбасі в пожежі: стали відомі подробиці трагедії

Стали відомі подробиці загибелі трьох військовослужбовців, що служили в 58-ї окремої мотопіхотної бригади ім. гетьмана Івана Виговського та загинули під час пожежі в одному з бліндажів на позиціях в зоні ООС.

Відзначається, що пожежа в бліндажі на позиції виникла ще рано вранці 20 лютого. Займання вдалося згасити, але бліндаж в результаті обвалився. Під час розбору завалів були виявлені тіла двох військовослужбовців. Ідентифікація загиблих проводиться за допомогою експертизи ДНК.

Третій військовий помер в медичному центрі, куди його доставили з 90% опіків тіла.

Як встановлено, одним з трьох загиблих в пожежі військових був 22-річний уродженець Кременчука Микола Лебедь. Відповідна інформація з'явилася в спільноті «АТО-Майдан-Кременчук» в Facebook.

«Протягом 2-3 днів ще буде працювати комісія по встановленню ДНК, а вже ближче до вихідних Кременчук знову буде в жалобі за своїм воїну, по своєму захисникові, по синові України Миколі Лебедю. Царство Небесне, співчуття рідним, друзям. Слава Героям!», - наголошується в публікації.

Нагадаємо, 22 лютого стало відомо, що Збройні сили України зазнали чергової втрати - в результаті пожежі на лінії фронту на Донбасі загинули троє українських військових.

Нагадаємо, раніше головнокомандувач Руслан Хомчак повідомив про загибель ще одного українського військового на Донбасі.

Найкращі інфографіки від аналітиків «Слово і діло» щодня без зайвого тексту – у телеграм-каналі Pics&Maps

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО