У Зеленського створили профільні групи, які рятуватимуть його рейтинг – ЗМІ

У владі створили спеціальні профільні групи, які мають показати, що президент Володимир Зеленський втілює свої передвиборчі обіцянки, аби підняти його рейтинг.

Про це пише видання «Українська правда» з посиланням на свої джерела.

Зазначається, що створено близько 20 профільних груп – є економічна, фінансова, податкова. На них вирішують, які закони треба підготувати, щоб виконати обіцянки Зеленського, що саме туди записати, і коли це можна провести через комітети і парламент.

У кожну з цих груп входять троє представників – це відповідний голова комітету Ради, член Кабміну і заступник глави ОПУ. Їхнє завдання – скласти план і написати закони під програму президента.

Зустрічі в цих групах проходять очно, або дистанційно. На якомусь етапі до них може підключатись і прем’єр Денис Шмигаль.

Зазначається, що віцеспікер і представник президента у Раді Руслан Стефанчук повинен модерувати ці профільні групи, контролювати написання законів та простежити за їх розглядом в парламенті.

Нагадаємо, за даними опитування, половина українців готові відправити президента у відставку. Ще майже дві третини підтримують ідею розпуску парламенту і відставки Кабміну.

«Слово і діло» відстежило, що всього у президента Володимира Зеленського – 623 обіцянки. З них виконано лише 152. Ще 379 – у процесі. Провалено – 92 обіцянки.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

Найкращі інфографіки від аналітиків «Слово і діло» щодня без зайвого тексту – у телеграм-каналі Pics&Maps

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО