У Києві обмежать рух вантажівок через негоду

У четвер, 28 січня, через ймовірне погіршення погоди та сильні снігопади у Києві обмежать рух великогабаритного транспорту.

Про це повідомляє пресслужба Київської міської державної адміністрації.

Зазначається, що обмеження на в'їзд великогабаритного транспорту діятимуть з 6:30 28 січня. Вони будуть в силі до надходження відповідного повідомлення,яке буде випущено після поліпшення погодних умов.

«Таке обмеження дозволить мінімізувати виникнення заторів на автошляхах та забезпечити рух снігоприбиральної техніки», - інформують у КМДА.

Там також закликають водіїв не користуватися особистим автотранспортом під час снігопаду без необхідності, а також попереджають, що автомобілі, які будуть заважати чистити дороги від снігу, будуть евакуйовувати.

Нагадаємо, 27 січня в «Укравтодорі» закликали водіїв не сідати за кермо без потреби найближчі два дні через негоду, яка спровокує складну ситуацію на дорогах.

Також ми писали, що в Одеській і Миколаївській областях оголошений червоний рівень небезпеки через різке похолодання. Синоптики попереджають про сильну заметіль і інтенсивний снігопад.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

Найкращі інфографіки від аналітиків «Слово і діло» щодня без зайвого тексту – у телеграм-каналі Pics&Maps

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО